Kerstpakketten Showroom

Kerstpakketten Showroom

Breng een bezoek aan onze showroom in Langedijk.
Kerstpakketten met echte streekproducten, boeren lekkernijen en leuke koeien en kaas gerelateerde producten.

In de Kerstpakketten showroom laten we je kennis maken met de bijzondere kerstpakketten gevuld met eerlijke streekproducten.
Met oog voor de natuur, de boer en de gelukkige ontvanger…..

Streekproducten van eigen akkers!
We werken zoveel mogelijk met eerlijk geteelde producten van eigen akkers of park.
We verbouwen al dat lekkers gewoon op eigen bodem. We laten de natuur zijn werk doen en alles groeit en bloeit zoals de wilde bramen en mooie vlierbessen. Daarnaast werken we samen met diverse ambachtslieden zoals de kaasboerderij, een sapperserij, de meelmolen, kleinschalige snoepmakers, ambachtelijke mosterdmaker, kleine theemenger, kleinschalige wijnboeren en nog meer makers van streekproducten.
Boeren cadeauartikelen!

Naast alle lekkernijen hebben we ook een grote collectie plattelands cadeauartikelen zoals serviezen, kaasmessen, theedoeken, kunst en nog veel meer. Centraal thema is hierbij de boerderij, de boerderij-beleving of de dieren van de boerderij.

Kerstpakketten vanaf 1 stuks.

In onze onze online kerstpakketten showroom winkel zie je meerdere woorbeelden hoe de streekpakketten eruit zien. We hebben een ruime keuze uit de  standaard pakketten of ze zijn zelf samen te stellen en dat kan al vanaf 1 stuks, zo heb je dus altijd een uniek kerstpakket!

Originele kerstpakketten uitzoeken
Eigen keuze kerstpakket -Streekproducten lekkernijen kerstfolder - Breng een bezoek aan de Kerstpakketten Showroom - www.kerstpakkettencadeaubon.nl
Keuze 1: Ga naar de webwinkel van KerstpakkettenCadeaubon.nl en kies daar je standaard kerstpakket of selecteer daar de artikelen voor je eigen keuze kerstpakket.
Bestellen en afrekenen gaat via de webwinkel en iDeal of andere betaalwijze.Keuze 2: Stel je eigen keuze kerstpakket samen aan de hand van de Lekkerijen Uitzoek Catalogus, die altijd in de meest actuele versie op de website staat, zie hieronder….
Zet je wensen op de e-mail info@kerstpakkettencadeaubon.nl en wij sturen een digitale nota per mail terug.Keuze 3: Kom langs in de kerstpakkettenwinkel in Langedijk (NH) die in november en december geopend is en stel daar je eigen kerstpakket samen.

Kerstpakketten showroom winkel

Voor vragen, graag contact via de mail!
Van januari t/m oktober op afspraak geopend
Maak een afspraak info@kerstpakkettencadeaubon.nl

In november en december is de winkel geopend,
met heel veel lekkernijen/streekproducten
en originele cadeaus met een knipoog naar het platteland.

Geopend van 7 november t/m 3 december:
dinsdag t/m zaterdag  9.30 – 17.00uur

en van 4 december t/m 23 december*:
maandag t/m zaterdag 9.30 – 17.00uur

* op 5 december sluiten wij om 16.00uur.

Van mei t/m oktober uitsluitend op afspraak.

Kerstpakketten Specialist van Noord-Holland - Relatiegeschenken bestellen en bezorgen Nederland. Specialist in een aardigheidje een relatiegeschenk gevuld met lokale streekproducten - www.KerstpakkettenCadeaubon.nl

Kerstpakketten Cadeaubon
De Swaan 18
1722PW  LANGEDIJK (Zuid-Scharwoude)

…..dit is gelegen tussen Alkmaar & Schagen

De koffie & thee met wat lekkers erbij staan altijd voor je klaar!

De Kerstpakketten showroom is geopend voor zakelijk en particulier.
Kerstpakkettenkerstcadeauskerstgeschenkenkerst lekkernijen
Afname’s in de Kerstpakketten showroom graag betalen per PIN.

Kerstpakketten Showroom

Hoe kunt je ons vinden?

Routebeschrijving, uit alle richtingen:

N245 Alkmaar – Schagen, afslag Broek op Langedijk, 1e rotonde linksaf (3/4), 2e weg rechts.
Hier is na 200 meter aan de linkerkant “deSwaan” (midden op het Noord-Hollandse platteland) te vinden

> LET OP!!!  dit is een andere locatie dan Speelpark de Swaan.

De Swaan 11, 1722 PW Zuid-Scharwoude, Nederland
Breedtegraad: 52.693977 | Lengtegraad: 4.796147

Kerstpakketten Showroom met meer dan 40 jaar ervaring!

Al meer dan 40 jaar maken wij kerstpakketten voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland en sinds enkele jaren ook voor het buitenland.
Onze samenstelling in Kerstpakketten is heel erg groot en daarvan staat een gedeelte in de online shop, graag nodig we je ook uit in onze Kerstpakketten Showroom in Zuid-Scharwoude om een persoonlijke tint aan je kerstpakket te geven. Het beleven van de kerst is belangrijk om een juiste keuze te maken voor je medewerkers in deze tijd. Wij helpen je graag een eigen keuze voor een kerstpakket te maken welke we samen kunnen samenstellen. Ook voor deze kerst hebben wij weer vele mooie streekproducten voor je samengesteld, veel van deze producten zijn afkomstig uit eigen productie. Vele hebben dan ook een persoonlijk en lokaal en soms biologische karakter wat de smaak van de streekproducten uniek maakt.

Onderscheidend in smaak

Proef de authentiekheid en de liefde voor het vak dat door de bereiders aan het product is meegegeven.
Met heel veel passie zijn deze streekproducten tot stand gekomen.
Een boer met passie is een vakman, smaak en product vormen samen streekproducten zoals boerenkaas,
vers gebrande noten, boeren bramen saus of een ambachtelijke jam.

Als Kerstpakket specialist van Noord-Holland bezorgen we direct in o.a. Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Schagen, Den Helder, Aagtdorp, Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Aartswoud, Abbekerk, Abbenes, Aerdenhout, Akersloot, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam-Duivendrecht, Andijk, Ankeveen, Anna Paulowna, Assendelft, Assum, Avenhorn, Baarsdorpermeer, Badhoevedorp, Bakkum, Bargen, Barsingerhorn, Beets, Beinsdorp, Bennebroek, Benningbroek, Bentveld, Bergen aan Zee, Bergen, Bergen-Binnen, Berkhout, Berkmeer, Beverwijk, Bikbergen, Binnenwijzend, Blaricum, Bloemendaal, Bloemendaal aan Zee, Blokdijk, Blokker, Bobeldijk, Boekel, Boesingheliede, Bovenkarspel, Bovenkerk, Breezand, Bregtdorp, Breukeleveen, Broek in Waterland, Broek op Langedijk, Broekhorn, Broerdijk, Buitenkaag, Den Burg, Burgerbrug, Burgernieuwland, Burgerveen, Burgervlotbrug, Busch en Dam, Bussum, ’t Buurtje, De Buurt, Callantsoog, Calslagen, Camperduin, Castricum, Catrijp, De Cocksdorp, Crailo, Crailo, Cruquius,
Cruquius-Oost, Dam, Busch en Dam, De Buurt, De Cocksdorp, De Gest, De Goorn, De Haal, De Haukes, De Heid, De Hemmer, De Hoek, De Hoelm, De Horn, De Hout, De Hulk, De Kampen, De Koog, De Kooy, De Kwakel, De Naal, De Nes,(De) Nollen, De Noord, De Rijp, De Strook, De Waal, De Weed, De Weel, De Weere, De Weijdt, De Westen, De Woude, Den Burg, Den Helder, Den Hoorn, Den Ilp, Den Oever, Diemen, Dijkmanshuizen, Dirkshorn, Draai, Driehuis, Driehuizen, Driemond, Duivendrecht,
Durgerdam, Duyncroft, Edam, Eenigenburg, Egelshoek, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Elft, Enkhuizen, Van Ewijcksluis, Frik, Gelderse Buurt, De Gest, De Goorn, Gouwe, Graft, ‘s-Graveland, Groenveld, Groet, Groot Dorregeest, Grootebroek, Grootschermer, Grosthuizen, De Haal, Haarlem, Haarlemmerliede, Hakkelaarsbrug, Halfweg, Harderwijk, Hargen, Haringhuizen, Harkebuurt, De Haukes, Hauwert, Hauwert, Havenbuurt, Heemskerk, Heemstede,
Heerhugowaard, De Heid, Heiloo, Den Helder, Hem, De Hemmer, Hensbroek, Het Schouw, Het Westeinde, Het Woud,
Hilversum, Hilversumse Meent, Hinderdam, Hippolytushoef, Hobrede, De Hoek, De Hoelm, Hofgeest, Hollebalg, Holysloot, Hoofdddorp, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Den Hoorn, De Horn, ’t Horntje, De Hout, Huigsloot, Huisduinen, Huizen, Huizerhoogt, De Hulk, IJmuiden, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Julianadorp,’t Kabel, Kabel, Kalverdijk, De Kampen, Kapel, Kathoek, Katwoude, Keinsmerbrug, Kerkbuurt, Klein.

Kerstpakketten Cadeaubon specialist

Streekpakketten bestellen en bezorgen door heel Nederland:

Kerstpakketten Specialist van Noord-Holland 2017 - Kerstpakket bestellen en bezorgen in heel Noord-Holland en Nederland. Specialist in kerst streekpakketten gevuld met lokale streekproducten - www.KerstpakkettenCadeaubon.nlAls kerstpakketten leverancier, leveren we ook de streekproducten voor originele kerstpakketten.
We bezorgen in binnen en buitenland uniek zijn de Kerstpakketten Noord Holland, kerstpakketten Zuid Holland, kerstpakketten België.
Ook voor Kerstpakketten relatiegeschenken zijn we ruim gesorteerd zie hier ons relatiegeschenken assortiment met ruim gesorteerde kerstpakketten thema‘s

 

Alternatief kerstpakket?

Een relatiegeschenk als blijk van waardering voor je relatie hoeft niet duur te zijn.
Relatiegeschenk zijn een leuke kerstgift en geven een bijzondere tinteling aan de relatie.
Een leuk idee voor een goedkoop kerstpakket is een aardigheidje.

De kerstpakketten Showroom van Noord-Holland is gespecialiseerd in streekproducten hebben we een mooi assortiment samengesteld.

Kerstpakketten Showroom