Kerstpakketten Bestellen 2018

Makkelijk Kerstpakketten Bestellen 2017

Kerstpakketten Bestellen 2017 -Bestel je eigen kerstpakketten in de kadowinkel van Kerstpakkettencadeaubon.nl het kerstcadeau voor iedereen

Welkom, op de website van kerstpakkettencadeaubon.nl
Kerstpakketten zelf samenstellen dat doen onze klanten al meer dan 40 jaar, al die jaren verzorgen wij al uw streek-kerstpakketten en bestelt u trouw bij ons. De keuze in kerstpakketten is de afgelopen jaren sterk toegenomen en met de nieuwe uitstralingen weten we met de vele kerstpakketten en mooie kerst cadeau’s een nog sfeervoller aanbod te bieden in 2017.

“Proef de authentiekheid & de liefde voor het vak
dat door de bereiders aan het product is meegegeven

Kerstpakketten trends

Ook dit jaar kunt u weer volop kerstpakketten orderen en hebben wij weer onze uiterste best gedaan om de nieuwste boeren trends in streekproducten voor u samen te stellen. Afkomstig van lokale bedrijfjes en boerderijen hebben we ambachtelijke lekkernijen, verrassende authentieke producten en mooie wijnen voor u weten te selecteren om ook dit jaar weer unieke kerstpakketten te kunnen aanbieden. De nieuwste kerstpakketten zijn vanaf nu te bekijken en direct te bestellen op onze kerstpakketten website.

Zelf Luxe Kerstpakketten Samenstellen

Bij kerstpakkettencadeaubon.nl kunt u vanaf heden zelf online, vanaf 50 stuks, uw eigen kerstpakket samenstellen en bestellen.
U kunt kiezen uit honderden artikelen die u zelf in een kerstpakket kunt samenstellen vanachter uw pc!

“Kerstpakket samenstellen gaat makkelijk en snel bij kerstpakkettencadeaubon.nl”

 

Online Kerstpakketten bestellen op maat

Mocht u een wijziging willen maken op een bestaand kerstpakket, dan kan dit al bij een afname van 50 dezelfde kerstpakketten. Aanpassingen aan uw kerstpakket geeft u door aan ons kerstpakketten team per e-mail of telefoon. Wij zullen dan met u op zoek gaan naar de beste invulling van uw wensen om zo een mooi en origineel kerstpakket samen te stellen.

Wij leveren Gratis uw Kerstpakketten bestelling bij uw thuis vanaf € 600,- excl. BTW.